Смаковий концентрат (ароматизатор) "Віскі" на 10 л.
Як відомо, віскі виготовляють шляхом дистиляції, використовуючи самогонний апарат, потім витримують в обпалених зсередини дубових бочках кілька років. Крім того, спеціальна рецептура створення віскі передбачає фільтрацію дистиляту за допомогою активованого вугілля. Але можна приготувати віскі із самогону в домашніх умовах. Для створення легендарного алкогольного напою Вам знадобиться самогон та ароматизатор "Віскі".
Описание товара
Смаковий концентрат (ароматизатор) "Віскі" на 10 л.
Рецепт приготування віскі з самогону: влити смаковий концентрат "Віскі" в 10 літрів самогону міцністю 40-50° об., ретельно перемішати, дати відстоятися напою 3-10 днів, і Ваш самогон перетвориться на ароматний віскі!
Характеристики:Виробник: Etol
Вага 10 г
Склад: Ароматизатор + барвник
Дополнительная информация
tag | |
Other |
Виробник: Etol, Словенія
|
Вес | Вес: 10 g |