Описание товара
Спосіб застосування:
Влийте у ферментер 15 л води, нагрітої до температури 25°С.
Відповідно до дозування нижче, додайте потрібну кількість цукру і перемішайте до повного розчинення.
Доведіть об'єм рідини у ферментері до 25 л. Слідкуйте, щоб температура не виходила за межі, зазначені у таблиці.
Всипте вміст пакета та перемішайте.
Не встановлюйте на ферментер гідрозатвор на період інтенсивного бродіння.
Увага: для отримання спирту міцністю 21% потрібно постійно підтримувати температуру в межах 18-24°С.
Концентрація алкоголю (міцність) на виході в залежності від кількості цукру, що додається:
6 кг - 2 дні - 20-35°С - 14%
7 кг - 3 дні - 20-30°С - 17%
8 кг - 5 днів - 20-27°С - 19%
9 кг - 7-10 днів - 18-24°С - 21%
Дополнительная информация
tag | |
Other |
Виробництво: Великобританія
|
Вес | Вес: 135 g |