Заходиш, такий, в супермаркет, і бачиш на полицях купу різного пива з приписом "крафт", а воно таке і смачне, і дороге, і асортимент вражає.

Не знаю, як ви, але ми постійно замислюємось, що треба починати варити й самим. 

Звичайно, є купа питань, все здається складним. АЛЕ! Всі наші клієнти, хоч раз зваривши пиво, запевняють, що воно того варте.

Так, на процес може піти багато часу (ледь не день тільки на варку, а ще ферментація, а ще розлив по пляшках з карбонізацією), але ж все гарне потребує зусиль, то не є таємницею.

А що ж на виході? А на виході - безцінний досвід пивоваріння та, що найважливіше, 10, 20, 30 літрів пива (може, й більше - залежить від ваших амбіцій).

Що ми можемо запропонувати:

- Купу різних готових наборів з рецептурами, в які входять всі потрібні інгредієнти: молотий солод, хміль, дріжджі, глюкоза та ін.;

- Обладнання для ферментації: ємності (відра герметичні), гідрозатвори, ареомертри, рефрактометри, термометри та купу іншого;

- Обладнання для розливання та укупорки: сифони, трубки, укупорщики, корки (кришки); 

- Обладнання для варки пива: домашні пивоварні повного циклу затирання з автоматикою, чілерами та іншими прибамбасами;

- Ще багато всякого, наприклад, рецепти не за наборами, а від одного з найбільших виробників солоду Castle Malting. Але вище - найосновніше.

Третій пункт - це взагалі бомба! Ви не мучаєтесь з кастрюлями, плитками, у вас процес затирання (варіння) максимально спрощений, бо потребує тільки правильно ввести дані, а потім доливати воду та зливати в потрібний час. Пластикові ферментери (герметичні відра з харчового пластику) - це теж крута штука, бо вони легкі, мити-сушити їх просто, служать довго.

А щодо процесу - тут ось є відео від наших партнерів. Йдіть подивіться та починайте вже варити та пити своє, найсмачніше, найкрутіше - бо варити ж будете тільки таке, що саме вам до вподоби, а не отеотвсе :))
Посилання на відос: 
https://youtu.be/VKDEwSi3Shg