by ella December 17th, 2021 0 comments
Нарешті дочекалися!
Раді презентувати Екстракти для легкого приготуваня пива від українського виробника (хай воно там собі готується, а Ви займайтесь своїми зимовими справами, і святкуйте).
Але, звичайно, трошки треба буде все ж таки зробити :-) А саме:
1. Додати екстракт в киплячу воду, трошки проварити (згідно з рецептом, що додається).
2. Охолодити, перелити в ферментер, додати дріжджі, поставити під гідрозатвір та лишити на тиждень.
3. Розлити по пляшках, додати глюкозу-декстрозу для карбонізації, лишити на 7-10 днів.
4. Охолодити по бажанню та насолоджуватись домашнім пивком!
 
Що є на даний момент:

Також очікуємо "Imperial Stout", але там треба буде робити затирання, а потім додавати екстракт - згідно з рецептом.

 
about the author: ella