by ella October 6th, 2019 0 comments

UA  Дорогі наші клієнти та партнери, повідомляю, що в період з 08.10 по 14.10.2019 магазин буде працювати не в повну, так би мовити, силу. Мені, як менеджеру-консультанту та керівнику в одній особі, потрібно терміново поїхати по невідкладних справах, а залишити повноцінну заміну ніяк не виходить. Тому завчасно приношу вибачення щодо можливої неоперативності обробки замовлень та неможливості проведення консультацій в цей період по телефону. Буду намагатися бути на зв'язку по інтернету (Viber/Telegramm за номером 0637042239). Пишіть, буду по можливості відповідати якомога оперативніше.
В офісі буде працювати людина, що зможе робити відвантаження "самовивозів" та відправки при умові наявності товару.  
Дякую за розуміння!


RU Дорогие наши клиенты и партнеры, сообщаю, что в период с 08.10 по 14.10.2019 магазин будет работать не в полную, так сказать, силу. Мне, как менеджеру-консультанту и руководителю в одном лице, нужно уехать по неотложным делам, а оставить полноценную замену никак не получается. Поэтому заранее приношу извинения относительно возможной неоперативности обработки заказов и невозможности проведения консультаций в этот период по телефону. Буду стараться быть на связи по интернету (Viber/Telegramm по номеру 0637042239). Пишите, буду по возможности отвечать оперативно.
В офисе будет работать человек, который сможет производить отгрузку "самовывозов" и отправки при условии наличия товара.
Благодарю за понимание!

Пов’язане зображення

Картинка для привернення уваги :-)

about the author: ella