225.00грн

Дріжджі пивні Saflager S-23, 11.5 г.
Дріжджі низового бродіння з Берлінського пивоварного інституту VLB рекомендуються для фруктових та ефірних профілів пива типу лагер.
Нижча здатність даного штаму, що зброджує, дозволяє варити пиво з більш повним смаком.
Ідеальна температура бродіння: 12-15°C.
Підходить для виготовлення таких сортів пива: Айсбок, Американський преміум лагер, Богемський Пільзнер, Віденський лагер, Витримане в дереві пиво, Доппельбок.
-
+
Описание

Описание товара

Характеристика: дріжджі для пива Saflager S-23 – це штам низового бродіння походить з Берлінського науково-дослідного інституту пивоваріння VLB, у якому він відомий під назвою RH. Він зокрема використовується у промисловому виробництві у Західній Європі. Ці дріжджі дозволяють отримати фруктові та ефірні Пілси.

Дозування: 1 пакетик Saflager S-23 (11,5 г) на 20-30 л сусла. Необхідно збільшити дозування в 2-3 рази, якщо температура бродіння нижче 9°C.

Інструкція із застосування: Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло при температурі 23 °C ± 3°C з розрахунку 1 до 10. Як тільки сухі дріжджі відновляться і утворюють суспензію дріжджів (15-30 хв), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хв. Потім поставте в бродильну ємність (ферментер). Існує альтернативний спосіб засіву – це безпосереднє завдання сухих дріжджів у ємність за умови, що температура сусла вище 20 °C. Всипте сухі дріжджі в ферментер таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок. Залишіть на 30 хв, а потім перемішайте, збагачуючи сусло повітрям.

Рекомендована температура бродіння Saflager S-23 9°C – 15°C, оптимальна 12°C

Зберігати Saflager S-23 у сухому та прохолодному місці <10°C.

Після розкриття пакет повинен бути щільно закритий і зберігатися при 4С°.

Використовувати протягом 7 наступних днів після розтину.

Пошкоджені пакети в жодному разі не повинні бути використані.

Reviews (0)